måndag 20 augusti 2012

Tagga din verksamhet med Thinglink

Hur många gånger har man inte försökt att göra en instruktion utifrån en bild? Dvs. att man försöker förklara något eller kanske beskriva en produkt genom att skriva en text nedanför bilden. Det blir alltid krångligt och ibland blir man kanske till och med övertydlig. Det finns dock andra sätt att lösa detta på. Thinglink är intressant tjänst där du kan beskriva det man ser på bilden så ingående som man vill. Antingen med en text eller en länk till annan sida eller kanske en film. Detta innebär att du som vill lyfta fram en produkt eller kanske beskriva din restaurant eller möblerna i en möbelaffär kan göra det på ett helt nytt och levande sätt. Det är enkelt att komma igång och därefter kan man bädda in bilden på sin sida eller blogg eller var man nu vill ha den.

På bilden nedan så ser vi en cykel som jag har taggat men det går att lägga in fler parametrar såsom videos, musik och information som t.ex. hur man följer ett företag på Twitter och Facebook.
 

 Vill du komma igång är det bara att skapa ett konto på Thinglink. Det är gratis men önskar man ha  möjlighet att se var ens bild har publicerats på andra ställen eller om man vill skapa en app för Facebook så kostar det (se villkor här)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar