torsdag 4 april 2013

Hur du räddar ditt förhållande med hjälp av Facebook

Visst är rubriken lockande? Man vill så gärna veta mer om hur man överhuvudtaget kan rädda ett förhållande med hjälp av ett social medium så man kan inte låta bli att klicka på länken. Kan det vara så att det finns någon som har svar på den fråga som alla funderar över, dvs relationer och hur man får dessa att fungera?

Kvällspressen har alltid arbetat efter denna modell, skapa slagkraftiga rubriker så att man vill köpa tidning och läsa vad det egentligen handlar om. Idag ser vi samma sak på nätet och vi är många som någon gång klickat på en länk som lett till en sida som antingen innehållet virus eller kopplat oss till ngn tjänst vi inte vill ha. Men dessa rubriker kan vi också använda för att skapa intresse för vårt företag. om du skriver en rubrik eller en uppdatering på Facebook som inte är intressant kommer få att klicka på länken.

Din fråga är då...men hur ska jag tänka för att skapa dessa rubriker? Ja, du bör tänka dels på att se till att rubriken stämmer överens med innehållet för annars känner sig kunderna lurade (min rubrik ovan är en sådan...kanske, vi får se när jag försöker att rädda detta i slutet av inlägget). För det andra så bör man inte skriva sådana rubriker jämt för då inser snart intressenterna att det hela är en enkel strategi för att få dem att klicka. Kanske bör du som företagare fundera över om mina inlägg och reklam ändå kan vara i denna stil...dvs. att du faktiskt försöker att skapa ett ständigt flöde av spännande inlägg om ditt företag. Jag tror att det är möjligt.

PR Daily har några förslag till rubriker som i detta fall har fokus på sociala medier, men när jag läser dem så fungerar de i flera andra sammanhang, se några förslag från PR Dailys artikel: 8 irresistible Twitter headlines.

 •  "How the Harlem Shake changed my blog"
 • "Do you make these mistakes?"
 • "Why men hate Pinterest"
 •  "The biggest social media mistakes of 2012"
Fundera över hur du själv skulle kunna skapa rubriker som skapar intresse för just din verksamhet.

Slutligen var det då uppgiften att svara på frågan över hur man kan rädda sitt förhållande med hjlp av Facebook...tja...mitt tips är att stänga av Facebook, dela en kanna te eller kaffe på kvällen och sitt och prata med varandra om hur dagen varit och annat som man funderar på. Lämna Facebook totalt för en stund så kanske man är något på spåret? För den som vill veta mer hur Facebook påverkar relationer, se infografen: How Facebook affects You and Your relationships eller se nedan:

1 kommentar:

 1. One other thing that we wanted to mention about finding a dating website using a good review site is the fact that many of them also offer online dating guides that can give you a lot of helpful information about online dating and even on how to choose the best dating site. More options for online dating are Dejtingsajt, Hitta Sex Kontakt, Knullkonta
  kt
  and Sex Dejting.
  Once you find a strong review site, be sure to take the time to read through it and gather all of the information that you can so that when it does come time to decide you can feel confident about your decision.
  Click for free sign up
  Sex Kontakt
  Sex Romans

  SvaraRadera