onsdag 7 november 2012

Att skapa digitala arbetsytor och kommunicera med varandra inom företaget.

Vem minns väl inte denna?
I Dalalyfts seminarieserie under hösten om NGL så har vi haft två seminarier hitintills och den 20/11 har vi den tredje delen i serien och som handlar om digitala arbetsytor och kommunikation via dessa. I dag är det fullt möjligt att skapa egna interna nätverk inom ett företag där man kan kommunicera och interagera mycket effektivt och vid träffen den 20/11 skall vi bland flera lösningar se på en som heter Yammer där man enkelt delar filer och annat mellan medarbetarna oavsett om man sitter vid en dator eller endast har sin smarta telefon med sig.

Att kunna sända snabba meddelanden mellan varandra har man kunnat göra under flera år, MSN-messenger är väl den mest kända klienten för detta men den läggs nu ned, eller snarare går ihop med Skype som Microsoft köpte för en tid sedan.

Den 20/11 har vi vårt seminarium i Ludvika men vi kommer också att försöka sända seminariet Live via en Google Hangout.

Om du är intresserad av att veta hur du kan effektivisera kommunikationen inom företaget elelr din organisation så är detta ett givet tillfälle för dig att delta.

Anmäl dig till jennie.fredriksson@gmail.com

Vi bjuder på kaffe och smörgås. Seminariet är helt kostnadsfritt! Vi återkommer med lokal, se mer på denna sida: Effektivisera eller förändra ditt arbete med stöd av teknik

OBS! Ta gärna med dig din dator för att få ut maximalt av seminariet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar