söndag 15 april 2012

Skapa din egen Facebook-app

Visst skulle man ibland vilja ha en app och idag är det relativt enkelt att åtminstone skapa en enkel app utan några som helst kunskaper om programutveckling. I helgen släpptes en ny app-möjlighet vilket möjliggör dig som har ett företag på Facebook att enkelt skapa en webb-baserad app som bygger på den information som finns på ditt företags Facebook-sida. En förutsättning är alltså att du har en sida på Facebook. Tjänsten FanPage Mobilizer är en otroligt enkel plugin till Facebook som låter dig skapa en enkel iPhone-app (det kommer snart möjlighet att skapa till Android också). Genom att helt enkelt söka upp ditt företag som finns på Facebook så kan du skapa din app. Vi gjorde en enkel app för Dalalyft som du kan ladda ned genom att klicka på denna länk: Dalalyfts app (du bör alltså klicka på denna länk helst genom din iPhone men det går också att klicka på länken för att sedan sända ett mail till dig själv).

Poängen är att det är enkelt, men skulle du har frågor så är det bara att ta kontakt med Dalalyft och Jan Svärdhagen så hjälper vi dig gärna.

Tjänsten är (nästan) gratis, för att det ska vara gratis så måste du gilla FanPage Mobilizer på Facebook, annars kostar det 5 US-dollar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar